BEMUTATKOZÁS

 

 

A vállalkozásunk 1984-ben magántulajdonú családi vállalkozásként kezdte meg tevékenységét, szóródó tömegáruk szállításával, rakodásával, földmunka-gépekkel történő munkavégzéssel.

2010-től  KÁLLÓ-FÖLDGÉP Korlátolt Felelősségű Egyéni Cégként, 2013-tól pedig KÁLLÓ-FÖLDGÉP Korlátolt Felelősségű Tàrsasàgként működünk, a folyamatos fejlődésünk eredményeként mára a cégünk a térség meghatározó földmű építő társaságává fejlődött. A Megrendelői igényeknek minden körülmények között igyekszünk megfelelni , bevezettük a   MIR, KIR MEBIR irányítási rendszert , a személyi állomány folyamatos képzésével, a korszerű és speciális eszközparkkal látjuk el megbízásainkat. A közel 30 éves munkatapasztalatunk és a Megrendelői elvárások, igények folyamatos követése eredményezte, hogy jelenleg, olyan speciális gépparkkal rendelkezünk, ami lehetővé teszi, a komplett földmű építési tevékenység végzését, külszíni bányászatot, rekultivációs munkák végzését, mélyépítési munkákat. Cégünk speciális,túlméretes és túlsúlyos eszközök szállítási feladataira alkalmas tréler szállítóeszközzel rendelkezik, amivel a saját eszközeink szállítása mellet a Megrendelőink igényeit is kiszolgáljuk.

Üzletpolitikánk lényege – szolgáltatásaink és tevékenységünk során a Megrendelőink igényeinek maximálisan megfelelni, elvárásaikat a legjobb minőségben teljesíteni, a térségünkben meghatározó piaci pozíciót betölteni.

 

Vass Mihály Ügyvezető 

 
ONLINE LÁTOGATÓK
Oldalainkat 3 vendég böngészi

allas1

magyarorszag

KERESÉS

keres1

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa42
mod_vvisit_counterTegnap33
mod_vvisit_counterEzen a héten235
mod_vvisit_counterMúlt héten388
mod_vvisit_counterEbben a hónapban998
mod_vvisit_counterMúlt hónapban1567
mod_vvisit_counterÖsszesen282773